Flensted

Flensted opskrifter

Karrykartoffelsalat med kylling, bacon og karse

Prøv dette twist på en kartoffelsalat med karry, der både er lækker æstetisk og smagsmæssigt.

Karrykartoffelsalat med kylling, bacon og karse

Prøv dette twist på en kartoffelsalat med karry, der både er lækker æstetisk og smagsmæssigt.

  • person Antal personer: 2-3
  • clock 40 min
  • Del opskrift:

Indkøb


contact
Kundeservice

Ring 7698 5050

Mandag - Torsdag: 7-15:30
Fredag: 7-15

Opskrift

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Fordel bacon på en bageplade med bagepapir i bunden, og tilbered indtil det er gyldenbrunt og sprødt, ca. 6-8 min.
  • Steg kyllingebryst på en varm grillpande i ca. 6-8 min på hver side. Lad kyllingen kyllingen hvile ca. 5 min. efter tilberedning.
  • Skær blomkål ud i små buketter.

Anretningsforslag

  • Skær kylling ud i den ønskede størrelse, og vend den sammen med kartoffelsalaten og blomkålsbuketterne. Smag til med salt og peber.
  • Anret i en skål eller fad.
  • Knæk den sprøde bacon til den ønskede størrelse, og fordel på toppen.
  • Pynt den færdige ret med karse.


Opskrift

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Fordel bacon på en bageplade med bagepapir i bunden, og tilbered indtil det er gyldenbrunt og sprødt, ca. 6-8 min.
  • Steg kyllingebryst på en varm grillpande i ca. 6-8 min på hver side. Lad kyllingen kyllingen hvile ca. 5 min. efter tilberedning.
  • Skær blomkål ud i små buketter.

Anretningsforslag

  • Skær kylling ud i den ønskede størrelse, og vend den sammen med kartoffelsalaten og blomkålsbuketterne. Smag til med salt og peber.
  • Anret i en skål eller fad.
  • Knæk den sprøde bacon til den ønskede størrelse, og fordel på toppen.
  • Pynt den færdige ret med karse.



Produkter i denne opskrift