Ingredienser
-
Spareribs
- 1,6 kg Ribben (flade ben)
- 2 fed Hvidløg
- 2 spsk. Fintrevet ingefær
- 2 dl Æblemost
- 150 g Barbequesauce
- 100 g Sød chili sauce
-
Salt, peber
Fritter
- 750 g Gulerødder
- 750 g Flensted Cafe med skræl (96865)
- 750 g Rødbeder
- 1 dl Olie
- Evt. paprika
-
Salt, friskkværnet peber
Til
- 500 g Flensted Coleslaw (50098)
- 500 g Tzatziki
Tilberedning
Spareribs
Læg ribbenene i en bradepande og hæld en blanding af knust hvidløg, ingefær og æblemost over.
Steg dem 45 min. ved 160°C.
Rør barbequesauce og sød chilisauce sammen og smør det på benene.
Steg dem i yderligere 15 min. og pensl jævnligt. Pas på de ikke bliver alt for sorte.
Sukkeret i saucen brænder let.
Skær benene i lidt mindre stykker
Fritter
Del gulerødderne i kvarte på langs og bred dem ud på en bageplade sammen med kartofler og rødbedestave.
Vend i olie, krydr og bag dem i ovnen ved 210°C til de er sprøde og gyldne.
Server spareribs med fritter, coleslaw og tzatziki.